Spørreundersøkelse

Hei

Vi i hyttestyret har fått en forespørsel fra Ine Gulbæk om å være med i en hytteundersøkelse. Hun jobber på vegne av Stor-Elvdal og Rendalen kommune. Dette er helt frivillig, men hu oppfordrer hytte eiere til å delta og svare. For de som vil delta, send meg en mail så skal jeg sende over skjemaet på din epost. Legges også ut på våres Facebook side Grøndalen hytteområde - felt A,B og C

«Jeg setter stor pris på om du vil besvare vedlagte skjema. Lagre det på din pc, fyll ut og send tilbake til meg på inegul@online.no  Jeg har vært både på Julemarkedet i Åkrestrømmen og i alpinbakken i desember med skjemaet, så noen av dere kan ha fått dette tidligere. Da behøver dere ikke svare.

Jeg vil veldig gjerne ha svar innen 15. februar.

Eventuelle spørsmål vedr undersøkelsen kan rettes til meg på tlf 99 74 91 15 eller mail.

 

Ta gjerne kontakt så snart som mulig om du har lyst til å delta på et dybdeintervju i stedet, vi avtaler da et sted å møtes (hytta, hjemme eller en kafè). Det tar ca 1 time. Fint for deg som brenner inne med meninger du har om det å ha hytte her 😊 !»

 

Mvh Ine Gulbæk