Kaffekos i gapahuken

Gapahuken ved Grøna har blitt et fint sted for en kort ettermiddagstur. Her har vi tatt med noen venner for å kose oss med litt bålkaffe og vaffelsteking en varm ettermiddag siste helgen i reinsdyrjakta.  På bildet fra venstre: Anne Fjelldal, Torill Glæser og Leif-Erik Sander (   Fotograf: Heikki Fjelldal)

Gapahuken ved Grøna har blitt et fint sted for en kort ettermiddagstur. Her har vi tatt med noen venner for å kose oss med litt bålkaffe og vaffelsteking en varm ettermiddag siste helgen i reinsdyrjakta.På bildet fra venstre: Anne Fjelldal, Torill Glæser og Leif-Erik Sander ( Fotograf: Heikki Fjelldal)

Gapahuken er på plass

En ivrig dugnadsgjeng sørget den første helgen i juli for å få på plass gapahuken ved Grøna i B-feltet. Gapahuken er tenkt til bruk både sommer og vinter. Det kommer til å bli merket et sti frem til gapahuken og det er lagt opp stener som kan brukes til en liten varme eller til grilling.

På bildet over du dugnadsgjengen under en pust i bakken fra arbeidet med å reise gapahuken. Bak fra venstre: Egil Skjervheim-Bjørn Øiseth-Ola Undset-Torgeir Før-Heikki Fjelldal og Bodil Nordhagen.Foran fra venstre: Stein Andersen- Reidar Hansen-Håkon Skrokbekk-Erik Martinsen-Åse Sagløkken og Leif Kynsveen. Dette bildet er fra oppføringen. Så følger et bilde av ferdig bygg! (Fotograf og håndtlanger: Arve Bekk)

På bildet over du dugnadsgjengen under en pust i bakken fra arbeidet med å reise gapahuken. Bak fra venstre: Egil Skjervheim-Bjørn Øiseth-Ola Undset-Torgeir Før-Heikki Fjelldal og Bodil Nordhagen.Foran fra venstre: Stein Andersen- Reidar Hansen-Håkon Skrokbekk-Erik Martinsen-Åse Sagløkken og Leif Kynsveen. Dette bildet er fra oppføringen. Så følger et bilde av ferdig bygg! (Fotograf og håndtlanger: Arve Bekk)

3.jpg